Avatar

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

Nevander

About

Username
Nevander
Joined
2013 Dec 21
Visits
0
Last Active
2014 Jul 8
Roles
Registered

Comments

  • Found the problem. For some reason, having Antialias OFF in the video settings causes the game to have a black screen at startup, but the game is still running. Likewise, switching between on and off causes a black screen to remain until you cycl…
  • I appreciate the responses but I don't think that's it. I have vsync already disabled, I'm pretty sure I do anyway. My refresh rate is 60Hz but I get 125.0 FPS constantly pretty much in Doomsday. Is there a way to boost it past 125, or rather to unc…
  • Vermil wrote: ZDoom also has something similar, in the form of it's 'sndinfo.txt' in ZDoom/GZDoom.pk3. Thanks! This helped. Now what about music for TNT/Plutonia? I got all my music set up for Doom 1 and 2 (although I had to copy some and cha…
  • DaniJ wrote: If this is what I think it is, given the information you've provided, try updating to Doomsday 1.13 and run that test again -- I believe this was a bug in the particle system which has since been fixed. How should I go about doin…
  • I think I've found the problem, sort of. The resource pack I'm using is broken in some way. It's causing the crashing and most likely the lag issue too. There is a spot where you can recreate the crash 100% of the time. I've tested it. In Icon of Si…
  • DaniJ wrote: This sounds a configuration issue. Try disabling all your addons and see if the issue is resolved, then enable them one by one to find the culprit. Without any addons enabled, it doesn't happen. I recently changed my load order s…
  • Really not sure what is going on haha. On Tenements right now, and so far no lag or crashes. Knock on wood. Not sure how I could have mis-installed the add-on. It's sitting in the addon folder and it's recognized by Dday just fine. I didn't modify i…
  • Well so much for starting a new save, the massive lag in Suburbs is still there. Going to go through Tenements now and see what happens there. It may be an issue with that map while using jDRP. Never happened in any other Doom 2 map yet, and when I …
  • It's the lights and stuff from this different resource pack I'm using that causes me performance issues, but this is different. Anyway, make that three problems, lol. Was just playing and all of a sudden: crash. Application terminated due to e…
  • EDIT: Never mind, it's happening to me. :-O This happened to me when I was trying a different high resolution UI add-on. When I switched back to the better one, it didn't happen again.
  • Searinox wrote: I have removed light effects for TLITE6_5 aka the M32 ceiling lights. Here is the modified package. http://www.mediafire.com/?jgu2nspae7d52an Decoration glow effects can now be fully enjoyed without having to lag on M32. If y…
  • gary wrote: Nevander wrote: Also noticed medkits are still blurred as well. They aren't blurred with Kingennio's enhancements, but with the plain old model pack, they are. Here is his stuff and the pack for Doom is at the bottom of this p…
  • Is this still being worked on? Reason I'm asking is because I happened to notice quite a few textures that are still not high-res. You can see almost all of them in Episode 3. You can instantly tell because a lot of them are still blurry. Also notic…
  • Vermil wrote: There are a couple of issues with flyer AI currently. Have you tried to replicate the issue without the model pack on (just to narrow down whether it's models, the AI or something else)? Also, have you enabled the WIP 3d moveme…
  • skyjake wrote: It's one of the Renderer Appearance settings, under the "Materials" section: https://www.dropbox.com/s/jeg6pth0rxfy4 ... etting.png The appearance sidebar can be opened with the "rendedit" command, or via taskbar → Gear (config) …
  • skyjake wrote: Does it stutter if you don't use the high-resolution textures? Maybe the video card is running out of memory and needs to swap textures in and out. Also, check that the "2x Smart Filtering" of textures ("rend-tex-filter-smart") i…